08 Δεκεμβρίου 2015
Ανάκτηση Δεδομένων
Ανάκτηση Δεδομένων

Αρκετοί έχουν βρεθεί στη δυσάρεστη θέση απώλειας δεδομένων. Οπότε και μας έρχεται η φράση ανάκτηση δεδομένων. Παρακάτω θα δούμε πως ακριβώς δουλεύει και πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι. Ανάκτηση δεδομένων είναι η διαδικασία επαναφοράς των δεδομένων, τα οποία χάθηκαν, διαγράφηκαν κατά λάθος η δεν είναι προσβάσιμα.

Η διαδικασία ανάκτησης διαφέρει, ανάλογα από τις συνθήκες τις οποίες προήλθε η απώλεια δεδομένων. Δεδομένα μπορεί να χαθούν είτε γιατί διεγράφησαν κατά λάθος, είτε κάποιο κακόβουλο λογισμικό τα διέγραψε είτε λόγο αποτυχίας του δίσκου. Στις περισσότερες περιπτώσεις η ανάκτηση των δεδομένων είναι εφικτή.

Οι μέθοδοι οι οποίοι χρησιμοποιούνται για την ανάκτηση έχουν να κάνουν με το είδος της ζημίας που μας έφερε την απώλεια δεδομένων. Στα εργαστήρια της Enterdata χειριζόμαστε κάθε περίπτωση διαφορετικά με εξαιρετικά αποτελέσματα! Το σίγουρο είναι ότι πλέον υπάρχουν αρκετοί τρόποι διασφάλισης των δεδομένων σας. Back Up! Ο κανόνας λέει ότι το σωστό backup είναι τρεις φορές back up.

Επιστροφή

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ