Υπάρχουν αρκετές αιτίες ώστε να προκύψει ζημιά σε ένα σκληρό δίσκο. Από τις βασικότερες είναι να προκύψει μηχανική βλάβη στο δίσκο. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε λόγω υπέρτασης του ρεύματος είτε λόγω διακοπής/βλάβης του ρεύματος. Επίσης μπορεί ο δίσκος να πέσει κάτω είτε να πέσουν υγρά, οπότε και εκεί έχουμε πιθανή μηχανική βλάβη.

Οι δίσκοι εκτός από τις μηχανικές βλάβες έχουν και λογισμικές . Οτιδήποτε εμποδίζει τον υπολογιστή να ξεκινήσει φυσιολογικά, σφάλματα σε εφαρμογές λογισμικού, μη κανονικός τερματισμός του υπολογιστή καθώς και εγκατάσταση ανεπιθύμητων προγραμμάτων (ιοί), μπορεί να προκαλέσει λογισμική βλάβη στους δίσκους.

Μια τελευταία αιτία που μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε ένα δίσκο είναι και ο ανθρώπινος παράγοντας. Όταν δημιουργηθεί πρόβλημα στο σκληρό δίσκο κλείνετε αμέσως τον υπολογιστή και έρχεστε σε επικοινωνία με την εταιρία. Σε αρκετές περιπτώσεις η συνεχείς προσπάθειες ανάγνωσης δεδομένων από ένα προβληματικό δίσκο έχουν ως αποτέλεσμα την οριστική απώλεια των δεδομένων σας.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 • Hand

  ΠΑΥΣΗ

  Σταματήστε την οποιαδήποτε ενέργεια και κλείστε τον υπολογιστή σας ή αποθηκευτικό μέσο, προκειμένου να διαβάσετε τα δεδομένα. Αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο και η ανάκτηση των δεδομένων σας να μην είναι πλέον εφικτή.

 • Email

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2810 301060 για να συζητήσουμε το θέμα σας και να λύσουμε ότι σας απασχολεί σχετικά με τα δεδομένα σας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 • Box

  ΑΝΑΘΕΣΗ

  Εάν είστε έτοιμοι για την αποστολή του σκληρού σας δίσκου, παρακαλούμε συσκευάστε τον καλά, προσθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας και στείλτε τον Δωρεάν μέσω της ταχυμεταφορικής Speedex. Μπορείτε επίσης ο ίδιος να τον φέρετε στην εταιρία μας.

 • Magnify

  ΠΑΡΑΘΕΣΗ

  Εφόσον παραλάβουμε τον δίσκο σας, γίνεται Δωρεάν έλεγχος για να διαπιστώσουμε τη ζημιά. Μπορούμε να καθορίσουμε αν τα δεδομένα είναι ανακτήσιμα, σε τι ποσοστό, το κόστος και το χρόνο ανάκτησης τους.

 • Hand Pen

  ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ

  Με την αποδοχή παράθεσης ξεκινάμε τη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων. Εάν δεν προχωρήσουμε σε αυτή μπορείτε να παραλάβετε το δίσκο σας από την εταιρία χωρίς καμία χρέωση. Σε περίπτωση επιστροφής μέσω courier υπάρχει η επιβάρυνση των 10,00€ για τα μεταφορικά.

 • Emoticon Smile

  ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ

  Όταν τα δεδομένα σας ανακτηθούν με επιτυχία, ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας, έτσι ώστε να έρθετε στην εταιρία να επιβεβαιώσετε τη ακεραιότητα τους, να γίνει η πληρωμή και η παραλαβή τους. Εάν θέλετε η αποστολή να είναι μέσω courier, σας στέλνουμε τη λίστα με τα ανακτημένα αρχεία, και καθορίζουμε τη μέθοδο πληρωμής.

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ