Ίσως από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις ανάκτησης δεδομένων. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας οι δυνατότητες που αποκτούν τα αποθηκευτικά μέσα, ολοένα και επεκτείνονται. Τα συστήματα RAID έχουν γίνει αρκετά πολύπλοκα και σε περίπτωση δυσλειτουργίας ενός συστήματος RAID η ανάκτηση στην εταιρία μας είναι εφικτή.

Υπάρχουν εννέα τρόποι σύνδεσης σκληρών δίσκων σε συστοιχία Raid. Οι πιο δημοφιλείς είναι το RAID-0, το οποίο συχνά ονομάζεται και ‘striping’ όπου τα δεδομένα αποθηκεύονται σε όλους τους δίσκους κάνοντας το σύστημα ταχύτερο αλλά σε περίπτωση κατάρρευσης ενός δίσκου καταρρέει όλο το σύστημα, το RAID-1 ή αλλιώς και ‘mirroring’ καθώς τα δεδομένα γράφονται πανομοιότυπα και στους δύο δίσκους και το RAID-5 το οποίο θεωρείται από τις δημοφιλέστερες συστοιχίες Raid εξαιτίας του χαμηλού κόστους σε σχέση με την αξιοπιστία που παρέχει.

Αναφορικά οι υπόλοιποι τρόποι σύνδεσης σκληρών δίσκων σε συστοιχία Raid είναι το RAID-2,RAID-3, RAID-4, RAID-6, RAID-7 και το RAID-10 το οποίο και RAID-10 είναι ο συνδυασμός RAID-1 και RAID-0 και χρειάζεται τουλάχιστον 4 δίσκους.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 • Hand

  ΠΑΥΣΗ

  Σταματήστε την οποιαδήποτε ενέργεια και κλείστε τον υπολογιστή σας ή αποθηκευτικό μέσο, προκειμένου να διαβάσετε τα δεδομένα. Αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο και η ανάκτηση των δεδομένων σας να μην είναι πλέον εφικτή.

 • Email

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2810 301060 για να συζητήσουμε το θέμα σας και να λύσουμε ότι σας απασχολεί σχετικά με τα δεδομένα σας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 • Box

  ΑΝΑΘΕΣΗ

  Εάν είστε έτοιμοι για την αποστολή του σκληρού σας δίσκου, παρακαλούμε συσκευάστε τον καλά, προσθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας και στείλτε τον Δωρεάν μέσω της ταχυμεταφορικής Speedex. Μπορείτε επίσης ο ίδιος να τον φέρετε στην εταιρία μας.

 • Magnify

  ΠΑΡΑΘΕΣΗ

  Εφόσον παραλάβουμε τον δίσκο σας, γίνεται Δωρεάν έλεγχος για να διαπιστώσουμε τη ζημιά. Μπορούμε να καθορίσουμε αν τα δεδομένα είναι ανακτήσιμα, σε τι ποσοστό, το κόστος και το χρόνο ανάκτησης τους.

 • Hand Pen

  ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ

  Με την αποδοχή παράθεσης ξεκινάμε τη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων. Εάν δεν προχωρήσουμε σε αυτή μπορείτε να παραλάβετε το δίσκο σας από την εταιρία χωρίς καμία χρέωση. Σε περίπτωση επιστροφής μέσω courier υπάρχει η επιβάρυνση των 10,00€ για τα μεταφορικά.

 • Emoticon Smile

  ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ

  Όταν τα δεδομένα σας ανακτηθούν με επιτυχία, ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας, έτσι ώστε να έρθετε στην εταιρία να επιβεβαιώσετε τη ακεραιότητα τους, να γίνει η πληρωμή και η παραλαβή τους. Εάν θέλετε η αποστολή να είναι μέσω courier, σας στέλνουμε τη λίστα με τα ανακτημένα αρχεία, και καθορίζουμε τη μέθοδο πληρωμής.

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ