• Βαρδάκης Γιώργος, Οδοντίατρος Περιοδοντολόγος

  Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την άψογη συνεργασία που είχα με την Enterdata. Μου ανέκτησαν από σύστημα RAID 0 με τέσσερις δίσκους WD 4TB τα δεδομένα μου σε επτά μέρες και λογικό κόστος. Σας συγχαίρω και σας ευχαριστώ για την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

  Βαρδάκης Γιώργος, Οδοντίατρος ΠεριοδοντολόγοςΗράκλειο, Κρήτης

 • Τσεκούρας Αλέξανδρος, Απόστρατος Πολεμικού Ναυτικού

  Εξαιρετική δουλειά! Μετά από πτώση του εξωτερικού μου σκληρού δίσκου(Western Digital 500 Gb) έχασα όλα τα δεδομένα τις υπηρεσίας μου του Πολεμικού Ναυτικού. Ψάχνοντας στο internet βρήκα την Enterdata. Επικοινώνησα τηλεφωνικά με την εταιρία και μετά έστειλα τον δίσκο.

  Μία μέρα μετά με κάλεσαν πίσω να μου πουν πως τα δεδομένα μου γίνεται να ανακτηθούν 100%. Προχώρησα την διαδικασία και έτσι μετά ένα λογικό χρονικό διάστημα είχα και πάλι τα δεδομένα μου πίσω ακέραια και χωρίς κανένα πρόβλημα και με λογικό κόστος. Ευχαριστώ την Enterdata που με έσωσε ανακτώντας κόπους μιας ολόκληρης δεκαετίας.

  Τσεκούρας Αλέξανδρος, Απόστρατος Πολεμικού ΝαυτικούΧανιά, Κρήτης

 • Οικοστύλ Συνεταιρισμός Επιπλοξυλουργών Ηρακλείου

  Η συνεργασία μας με την ''Enterdata',μετά από αποκατάσταση κατεστραμμένου σκληρού δίσκου και ανάκτηση δεδομένων σε νέο σκληρό δίσκο, μας άφησε πολύ ευχαριστημένους από την άμεση εξυπηρέτηση και τη συνέπεια της.

  Οικοστύλ Συνεταιρισμός Επιπλοξυλουργών ΗρακλείουΗράκλειο, Κρήτης

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Σε αρκετές περιπτώσεις ανάκτησης δεδομένων η εταιρία διαχειρίζεται ευαίσθητα δεδομένα εταιριών αλλά και προσωπικά δεδομένα ιδιωτών. Η Enterdata παρέχει τις υπηρεσίες της και διεκπεραιώνει…

Padlock

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ