Οι παρακάτω τιμές ανάκτησης δεδομένων είναι ενδεικτικές, ούτως ώστε οι πελάτες μας να γνωρίζουν κατ' εκτίμηση το κόστος της ανάκτησης δεδομένων και όχι ακριβώς την τελική τιμή, καθώς αυτή καθορίζεται μετά την διάγνωση της κατάστασης του αποθηκευτικού μέσου.

 • Κανονική Προτεραιότητα Διάγνωσης

  Rocket

  Διάγνωση μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες

  0€
 • Γρήγορη Προτεραιότητα Διάγνωσης

  Rocket

  Διάγνωση εντός 24 ωρών

  10€

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

 • Ανάκτηση Διαγραμμένων Αρχείων

  Ανάκτηση δεδομένων από λειτουργικό δίσκο που προήλθε από διαγραφή αρχείων, από ιό, από καταστροφή των partitions ή απο format. Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως είναι η ανάκτηση δεδομένων απο Linux, Unix, MacOS και άλλα συστήματα που δεν είναι FAT/Windows, μπορεί να επιβαρυνθεί επιπλέον.

  50-100 €
 • Ανάκτηση Δεδομένων από Σκληρό Δίσκο

  Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό δίσκο με πρόβλημα στη πλακέτα (PCB), στο λογισμικό του (F/W, translator) η με κατεστραμμένους τομείς (bad sectors)

  150-300 €
 • Ανάκτηση Δεδομένων από Σκληρό Δίσκο (Complex)

  Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό δίσκο με πρόβλημα σε κεφαλές η μοτέρ όπου είναι αναγκαία η αντικατάσταση τους σε καθαρό δωμάτιο (Clean room).

  350-600 €
 • Ανάκτηση Δεδομένων από Συστοιχία Δίσκων (RAID)

  Ανάκτηση δεδομένων από συστοιχία δίσκων (Raid 0,2,3,4,5,6) με τους δίσκους να είναι λειτουργικοί.

  400-800 €

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 • Hand

  ΠΑΥΣΗ

  Σταματήστε την οποιαδήποτε ενέργεια και κλείστε τον υπολογιστή σας ή αποθηκευτικό μέσο, προκειμένου να διαβάσετε τα δεδομένα. Αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο και η ανάκτηση των δεδομένων σας να μην είναι πλέον εφικτή.

 • Email

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2810 301060 για να συζητήσουμε το θέμα σας και να λύσουμε ότι σας απασχολεί σχετικά με τα δεδομένα σας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 • Box

  ΑΝΑΘΕΣΗ

  Εάν είστε έτοιμοι για την αποστολή του σκληρού σας δίσκου, παρακαλούμε συσκευάστε τον καλά, προσθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας και στείλτε τον Δωρεάν μέσω της ταχυμεταφορικής Speedex. Μπορείτε επίσης ο ίδιος να τον φέρετε στην εταιρία μας.

 • Magnify

  ΠΑΡΑΘΕΣΗ

  Εφόσον παραλάβουμε τον δίσκο σας, γίνεται Δωρεάν έλεγχος για να διαπιστώσουμε τη ζημιά. Μπορούμε να καθορίσουμε αν τα δεδομένα είναι ανακτήσιμα, σε τι ποσοστό, το κόστος και το χρόνο ανάκτησης τους.

 • Hand Pen

  ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ

  Με την αποδοχή παράθεσης ξεκινάμε τη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων. Εάν δεν προχωρήσουμε σε αυτή μπορείτε να παραλάβετε το δίσκο σας από την εταιρία χωρίς καμία χρέωση. Σε περίπτωση επιστροφής μέσω courier υπάρχει η επιβάρυνση των 10,00€ για τα μεταφορικά.

 • Emoticon Smile

  ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ

  Όταν τα δεδομένα σας ανακτηθούν με επιτυχία, ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας, έτσι ώστε να έρθετε στην εταιρία να επιβεβαιώσετε τη ακεραιότητα τους, να γίνει η πληρωμή και η παραλαβή τους. Εάν θέλετε η αποστολή να είναι μέσω courier, σας στέλνουμε τη λίστα με τα ανακτημένα αρχεία, και καθορίζουμε τη μέθοδο πληρωμής.

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ