Η Enterdata ανακτά δεδομένα από μια ποικιλία διαφορετικών συσκευών και καταστάσεων

Hard Disk

Όταν για οποιοδήποτε λόγο τα δεδομένα δεν είναι προσβάσιμα από τον χρήστη λόγο μηχανικής βλάβης του αποθηκευτικού μέσου (αποτυχία συστήματος) ή ακόμα και κάποιο λάθος του χρήστη (format, διαγραφή αρχείων) τότε χρειάζεται η ανάκτηση δεδομένων (Data Recovery).

Μέσα από τις υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων η Enterdata έχει την τεχνογνωσία να χειρίζεται.

 • Ανάκτηση δεδομένων από οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο πολύπλοκες περιπτώσεις, όπως είναι το ανθρώπινο λάθος, η αποτυχία συστήματος και η μηχανική βλάβη του δίσκου.

 • Ανάκτηση δεδομένων από όλους τους τύπους αρχείων, από οποιαδήποτε είδους ζημιά σε σκληρό δίσκο, USB Stick, CD’s DVD’s ή άλλο αποθηκευτικό μέσο και από τα πιο πολύπλοκα συστήματα RAID.

Επιλέξτε μία από τις παρακάτω κατηγορίες για περισσότερες πληροφορίες ή καλέστε στο +30 2810 301060 για να ξεκινήσετε.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 • Hand

  ΠΑΥΣΗ

  Σταματήστε την οποιαδήποτε ενέργεια και κλείστε τον υπολογιστή σας ή αποθηκευτικό μέσο, προκειμένου να διαβάσετε τα δεδομένα. Αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο και η ανάκτηση των δεδομένων σας να μην είναι πλέον εφικτή.

 • Email

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2810 301060 για να συζητήσουμε το θέμα σας και να λύσουμε ότι σας απασχολεί σχετικά με τα δεδομένα σας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 • Box

  ΑΝΑΘΕΣΗ

  Εάν είστε έτοιμοι για την αποστολή του σκληρού σας δίσκου, παρακαλούμε συσκευάστε τον καλά, προσθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας και στείλτε τον Δωρεάν μέσω της ταχυμεταφορικής Speedex. Μπορείτε επίσης ο ίδιος να τον φέρετε στην εταιρία μας.

 • Magnify

  ΠΑΡΑΘΕΣΗ

  Εφόσον παραλάβουμε τον δίσκο σας, γίνεται Δωρεάν έλεγχος για να διαπιστώσουμε τη ζημιά. Μπορούμε να καθορίσουμε αν τα δεδομένα είναι ανακτήσιμα, σε τι ποσοστό, το κόστος και το χρόνο ανάκτησης τους.

 • Hand Pen

  ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ

  Με την αποδοχή παράθεσης ξεκινάμε τη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων. Εάν δεν προχωρήσουμε σε αυτή μπορείτε να παραλάβετε το δίσκο σας από την εταιρία χωρίς καμία χρέωση. Σε περίπτωση επιστροφής μέσω courier υπάρχει η επιβάρυνση των 10,00€ για τα μεταφορικά.

 • Emoticon Smile

  ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ

  Όταν τα δεδομένα σας ανακτηθούν με επιτυχία, ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας, έτσι ώστε να έρθετε στην εταιρία να επιβεβαιώσετε τη ακεραιότητα τους, να γίνει η πληρωμή και η παραλαβή τους. Εάν θέλετε η αποστολή να είναι μέσω courier, σας στέλνουμε τη λίστα με τα ανακτημένα αρχεία, και καθορίζουμε τη μέθοδο πληρωμής.

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ