• 1

  Πόσο διαρκεί μια ανάκτηση?

  Δυστυχώς δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Ο κάθε δίσκος είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Η διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών έχει να κάνει με το χρόνο. Αν υπάρχουν τα ανταλλακτικά διαθέσιμα ο χρόνος δε ξεπερνά τις τρεις μέρες.

  Όταν δεν είναι άμεσα διαθέσιμα υπάρχει σχετική ενημέρωση στο πελάτη για ένα χρονοδιάγραμμα της ανάκτησης που μπορεί να ξεπεράσει και τον ένα μήνα.

  Επίσης και η χωρητικότητα του δίσκου έχει να κάνει με το χρόνο ανάκτησης. Σίγουρα ο χρόνος για ένα δίσκο 2TB θα είναι περισσότερος, σε σχέση με έναν δίσκο 120GB, αφού μόνο για να γίνει μια σάρωση χρειάζεται 20 περίπου ώρες.

  Τέλος η λειτουργικότητα του δίσκου μετά την επισκευή μπορεί να επιβραδύνει την ανάκτηση. Πολλές φορές παρότι έχουν γίνει οι απαραίτητες επισκευές στο δίσκο αυτός μπορεί να μην είναι “σταθερός” και να χρειαστεί να επιβραδύνουμε τη διαδικασία ώστε να μπορέσουμε να τραβήξουμε τα δεδομένα με ασφάλεια.

 • 2

  Τι πιθανότητες έχω να πάρω τα δεδομένα μου?

  Περίπου το 85-90% των δίσκων που έχουν υποστεί ζημιά είναι ανακτήσιμοι. Παρόλα αυτά υπάρχει ένα ποσοστό που δεν είναι ανακτήσιμο. Ένας από τους βασικού λόγους που γίνεται η διάγνωση είναι για να καθορίσουμε αν τα δεδομένα του δίσκου σας είναι ανακτήσιμα και σε τι ποσοστό.

 • 3

  Πως παίρνω τα δεδομένα μου μετά την ανάκτηση?

  Μπορείτε να μας στείλετε το δικό ή το αποθηκευτικό σας μέσο, ώστε να αποθηκεύσουμε τα δεδομένα σας εκεί, είτε να αγοράσετε από εμάς ένα δίσκο σε πολύ οικονομική τιμή. Σε περίπτωση που η χωρητικότητα των δεδομένων σας δεν είναι μεγάλη, μπορούμε να τα ανεβάσουμε σε ένα ασφαλή server, και να μπορέσετε να τα κατεβάσετε με ασφάλεια.

 • 4

  Τι συμβαίνει όταν ο δίσκος είναι μη ανακτήσιμος?

  Όταν ο δίσκος είναι μη ανακτήσιμος δεν υπάρχει κάποια χρέωση. Το μόνο που επιβαρύνεστε είναι τα μεταφορικά έξοδα για να σας τον στείλουμε πίσω.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Σε αρκετές περιπτώσεις ανάκτησης δεδομένων η εταιρία διαχειρίζεται ευαίσθητα δεδομένα εταιριών αλλά και προσωπικά δεδομένα ιδιωτών. Η Enterdata παρέχει τις υπηρεσίες της και διεκπεραιώνει…

Padlock

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ